My Football

Termeni legali

OLG MEDIA S.R.L (in continuare “Societatea” sau “OLG MEDIA”) detine si administreaza la adresa www.myfootball.ro (“Site-ul”), un web-site continand materiale informative. Continutul site-ului este destinat strict uzului personal, fara niciun scop comercial. Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de OLG MEDIA. Pentru utilizarea site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in integralitate. Vizitarea in continuare a site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni. OLG MEDIA isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau elimina in parte sau in intregime conditiile si termenii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste conditii si termeni.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a OLG MEDIA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil scris de la detinatorii de drept se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Continutul site-ului myfootball.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor OLG MEDIA, cu exceptia utilizarii in scop strict personal si necomercial in conditiile mai jos mentionate. Astfel, preluarea de informatii (cu exceptia materialelor foto si video) de catre alte web-site-uri poate fi efectuata fara obtinerea unui acord prealabil doar în limita a 300 de caractere, dar fără a depasi jumatate din articolul sau materialul informativ citat, in scopul asigurarii liberului acces de circulatie a informatiei. Toate aceste preluari vor afisa in mod obligatoriu sursa informatiei. La inceputul sau la sfarsitul materialului citat va fi mentionata in mod clar si vizibil urmatoarea mentiune: “sursa: www.myfootball.ro ” si va fi directionat cu un link catre web-site-ulwww.myfootball.ro. Orice alt material care nu intruneste conditiil mai-sus mentionate va putea fi publicat numai cu acordul prealabil al OLG MEDIA, acord prin intermediul caruia vor fi stabilite conditiile comerciale de preluarea materialului.

Responsabilitate

OLG MEDIA nu este în nici un fel raspunzatoare pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre utilizator sau de catre tertii cu care utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata utilizatorilor, OLG MEDIA neavand un control asupra functionalitatii site-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri. OLG MEDIA isideclina orice responsabilitate cu privire la acuratetea materialelor informative sau a modului in care acestea pot fi utilizate in diverse scopuri de catre utilizatori. De asemenea, OLG MEDIA nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe site. Informatiile si materialele sunt publicate pe site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina OLG MEDIA nicio obligatie contractuala.

Date personale

Utilizatorii care furnizeaza OLG MEDIA date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale,precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Legea aplicabila

Prin vizitarea site-ului, utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea acestuia sa fie guvernata de cu legile Romaniei iar jurisdictia sa apartina instantelor din Romania. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor.

Contact Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii pot suna la numarul de telefon [ ], apel cu tarif normal.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE, VA RUGAM SA NU FOLOSITI SITE-UL SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB www.myfootball.ro.