My Football

Regulile comunităţii

Am creat acest site din dorinţa de a oferi conţinut relevant celor care sunt interesaţi de fotbal , fără barfe şi cancanuri, fără scandaluri care nu influenţează jocul în sine.

Ca în orice comunitate, userii au posibilitatea să ofere opinii sub forma comentariilor pe site, sau pe pagina de facebook, atât cu privire strict la materiale, cât ca discuţii între ei.

Pentru a păstra un climat plăcut, trebuie să stabilim câteva reguli simple, nimic exagerat de restrictiv, intenţia noastră nu e să cenzuram păreri, ci să ne asigurăm că ele sunt expuse într-un mod corect şi care să nu lezeze celelalte persoane.

Suntem, cel puţin deocamdată, o echipă mică, aşa că am prefera să petrecem cât mai puţin timp moderând mesaje, pentru ca timpul acela am vrea să-l petrecem redactând ştiri si alte materiale. Asta nu se va schimba nici când echipa se va mări (şi promitem că se va mări), pentru că informaţia este peste tot, în orice moment, iar oamenii care vor veni lângă noi, vor veni tot din dorinţa de a prezenta informaţie, nu de a fi paznici.

Pentru comentarii dure care ni se adresează vă stau la dispoziţie căile de contact cu echipa, unde ne puteţi înjura, dacă simţiţi nevoia, iar noi vă putem răspunde, dacă este cazul.

Să purcedem:

- Nu se accepta injurii, nici măcar în glumă, pentru că nu putem să ne petrecem timpul verificând dacă userul X e prieten cu userul Z şi se înjură în glumă.

- Nu se acceptă ameninţări de nicio natură.

- Nu se acceptă un discurs al urii de nicio natură (rasism, xenofobie etc), nici la adresa altor useri, nici cu referire la alte persoane.

- Nu se acceptă încercări de intimidare, dezvăluirea de date personale, comentarii care violează intimitatea altor useri, a membrilor echipei sau a oricărei persoane publice.

- Nu se acceptă niciun fel de conţinut cu tentă violentă sau sexuală. Nu uitaţi de căile de contact cu echipa, acolo se acceptă, dar să fie de calitate.

Având în vedere că mereu pot apărea situaţii neprevăzute, probabil ca pe parcurs aceste reguli se vor înmulţi sau vor fi adaptate.

Deşi oricine îşi doreşte o comunitate cât mai numeroasă, vom face tot posibilul pentru ca aceste reguli să fie respectate, inclusiv prin excluderea/blocarea userilor care nu le respectă. Sperăm, totuşi, să nu fie cazul.

Vă mulţumim pentru timpul acordat citirii acestei rubrici şi încheiem cu un îndemn clasic în randul membrilor echipei:

Fiţi oameni!